Как да се подготвя за нейното първо идване у дома

Много мъже си задават този въпрос, а съм сигурен, че и ти си се питал “как да се подготвя за нейното първо идване у дома?”, така че прочети следващите редове и успокой топката – това е твоят гайд, за да изглеждаш на ниво.

Ще започнем с Банята

Повечето мъже са мърлячи и това е всеизвестен факт, но това не означава, че и ти трябва да си като всички. Бъди на ниво и покажи на бъдещата си приятелка, че може да разчита на една спретната и красива баня във вашата връзка.Защо започваме с банята?Защото това е мястото, в което тя ще бъде сама и освен да премисли как върви вечерта и дали иска да остане още (или да избяга на момента, дори без да си взима якето), ще може на спокойствие да обърне внимание на мястото, в което се намира. Не забравяй, че и тя може да е притеснена от това, че е за първи път у вас. Повечето мъже не го осъзнават, но тя най-вероятно се притеснява много повече от теб, просто не го показва толкова. Спокойно, цялото това по никакъв начин не означава, че трябва да имаш баня извадена от Елисейския дворец, а единствено да бъде чиста, подредена и да има всичко необходимо за една средно статистическа, добре потдържана баня.Няма да отделям още много внимание на банята, но колкото и да ти е неприятно да я почистиш, направи го и то добре. То това трябва да го правиш и редовно, но да не се отплесваме по други теми, които ще зачекна в друг пост. Ако толкова не знаеш как се чисти баня, тогава имаш друг по-сериозен проблем, за който също не искам да пиша точно сега. В този случай използвай жокер “обади се на приятел” и действай.Нещо много важно: ако си напред с материала и вече разни девойки минават през дома ти, се огледай да не са си оставили нещо, я четка за зъби, я за коса, или дреха небрежно изпусната в ъгъла.И докато сме на темата с четките за зъби – купи една в повече и я дръж в шкафа, току виж пък си направил добро впечатление и момичето реши да остане за през нощта. Ще ѝ спестиш един тон неудобни усещания на сутринта, ако в банята има нова четка за зъби за нея. Това да си предвидил подобни тънки моменти си личи и по останалата козметика. Нищо по-фенси – сапуни, шампоани, душ гелове, тоалетни принадлежности и кърпи.И повярвай ми, тази част е много важна, за това и започвам с нея!

Следващото място е

Кухнята

Дори да си се подготвил предварително с нещо запечено във фурната, или поръчано с куриер, най-вероятно в някой прекрасен момент ще минете и през кухнята поне за малко. Виж, ако там има купчини с неизмити съдове в мивката и петна от кафе по плота, едва ли ще направиш добро впечатление. Ако в този момент се замислиш, “ама аз така си живея, трябва ли да си променям навиците само защото една мадама ще идва у дома?”, тогава проблема е друг и не трябва да четеш за това какво да направиш за нея, а какво трябва да оправиш в себе си. Не е хигиенично, грозно е, неудобно е и мирише. Това са все неща за непотдържаната кухня. Сега си представи, че през очите на една жена всяко от тези неща е по десет и ще разбереш горе-долу какво вижда тя в цялата тази идилия.Дочитай статията и отивай да подредиш, тенджерите и тиганите преди да е звъннала.И само да вмъкна, дори ти да се правиш на победителя от мастър шеф и да въртиш едни нереални гозби, пак ще се наложи да не те заварва омазан до уши в сос и гарниран парченца маруля по пода.Надявам се, че няма нужда да разтягам локуми и тук за цялостната чистота, избърсаната прах, или наличието на чаши, чинии и прочие. Едва ли ще и направиш добро впечатление ако използвате пластмасови прибори, освен ако това по някакъв начин не е свързано с преживяване от по-рано същата вечер, което би го направило сладко. Шанса обаче е някак минимален. Ако все пак си го измислил – браво за креативноста! Ще се радвам да го споделиш.При каквато и да е подготовка в кухнята помисли над факта, че ако ти ядеш много солено, тя може и да не яде сол, или ако ти пиеш чешмяна вода, тя може да предпочита минерална и така нататък. Подготви се.

Продължаваме към

Всекидневната

Тук няма да изпадам в много детайли. Това е може би най-лесното за подготовка помещение. Прахосмукачката, кърпата за бърсане на прах и си готов. И да няколко пъти споменавам прахта, но дори ти да не я виждаш, тя я вижда и направо ѝ избожда очите.Ако по холната масичка има следи от три отминали купона е хубаво да я позабършеш и освежиш.Помисли за комфорта на дивана и нахвърляй няколко възглавнички и одеало, ако действието се развива през есента или зимата – може да ти послужи много добре.Предполагам тук е и мястото, където ще изпиете по едно питие – стягай бутилка малиново червено вино, това ще свърши идеална работа за зимата, а ако е по-топло, бялото вино ти е първи приятел. Доста дами не си падат по розето, макар за други да е по-фенси. Ако четеш тези редове и си момиче, сподели ти какво предпочиташ в коментарите. Ако си наясно с нейните по-специални предпочитания можеш да ги следваш като инструкции. Което ми напомня да вметна, че може и да ти е казала какво е любимото ѝ питие така между другото и да те проверява до колко я слушаш. На тази тема за женските тестове ще си говорим друг път.Минахме през питиетата, чистотата и възглавничките, така че основните неща са свършени. Ако се сетиш хвърли едно две интересни списания някъде наоколо, та дори да е каталога на Икеа – прави добро впечатление и има какво да разглежда девойката вместо да се вглежда в разни недооправени детайли наоколо, ако ти излезеш от стаята. А имай предвид, че те гледат детайлите доста повече от нас.

Стигнахме и до

Спалнята

Ако си до тук, значи вечерта върви много добре и си се представил подобавщо на предните места. Това обаче по никакъв начин не означава, че работата е опечена. Предполагам, че за да поканиш дамата си у дома искаш най-малкото да остане за през нощта. За да се случи това, трябва да се представиш добре и в спалнята. И да, отново говоря предимно за хигиената. С другото трудно ще помогна само с една статия. Ще се пробвам и на тая тема де, но друг път, така че следи блога ако това ти е интересно и искаш да подобриш уменията си.Сега е момента обаче да обърнеш внимание на това дали си проветрил стаята, дали си сменил чаршафите с прани и дали имаш презервативи в нощното шкафче.Първите две неща са близки до акъла, но чувам доста истории за хора, които някак не се сещат за тия работи, та за това го пиша. А за презервативите – стигне ли се до тях значи всичко е супер, но ако ги нямаш под ръка, има голяма вероятност да ти провалят цялата подготовка.

Един про съвет: Гледай в стаята да е топличко, ако краката ѝ са ледени ще се озориш с едни други работи.

За сутринта да не забравиш, че трябва да имаш поне една голяма резервна кърпа за след душа на твоята дама.

След като покрихме основните помещения е ред и на

Разни общи идеи

В тази част на статията описвам разни неща, които са лесни за изпълнение, а все пак са достатъчни да покрият основните очаквания на една жена, за приятно прекарана вечер в дома ти, пък даже малко да ги надскочат.Музиката – разбери какво харесва и пусни него. Предполагам вкусовете ви за музика се припокриват поне до някъде, защото ако не е така има голяма вероятност скоро това да се окаже проблем във връзката ви.Следващото важно нещо е осветлението. Погрижи се да има поне няколко варианта, защото никой не обича една плясната крушка в средата на тавана да разваля цялото настроение с неадекватната си светлина. Дали ще е някоя декоративна лампа в ъгъла, или лед лента скрита зад дивана, а може да измислиш и друг вариант, но не ставай прекалено фенси с тази част. Повечето жени няма да го оценят подобаващо, а червената светлина включена с дистанционно по-скоро ще ѝ седи евтино, като от някой долнопробен порно филм – не искаш това.Ще го правиш романтично използвайки свещи? Не прекалявай с тях. Ако празнувате годишнината си пред камината в уютна къщичка в планината с чаша червено вино в ръка, тогава можеш да наредиш 100 свещи, но за първото ѝ идване у вас е прекалено. Не използвай повече от две-три, колкото да разчупят атмосферата.Общо взето ключа към палатката е да не прекаляваш с нищо от изброените. Ако имаш други идеи, за тях важи същото. Тя ще идва за първи път у вас, така че трябва да те види в светлината на готин тип, който знае какво прави, а не отчаян тинейджър, или 40 годишен девственик. Дори да си в една от тези две крайности, това не трябва да ѝ го показваш, за да я накараш да се чувства спокойна. Една жена може да направи невероятни неща, когато се чувства спокойна, благодарение на човека до себе си. Ако постигнеш това всичко друго ще си върви от само себе си.

И на края

Нека обобщя

Минаваш през целия апартамент с прахосмукачката и парцала. Не се озъртай мислейки, че ще ти се размине ако живееш само в една стая, или общежитие! Това цялото важи и за теб и дори да имаш съквартиранти мърлячи ще се наложи да се погрижиш за цялото помещение ако искаш нещата с мацката да вървят добре.Отиваш до магазина и пазаруваш каквото е нужно, дали ще е за банята, дали за кухнята и всекидневната. Малко свещи, вино и нещо от теб – бъди креативен. Не забравяш да минеш през аптеката за презервативи. Дори да не ги харесваш много много, рискуваш да останеш на сухо без тях.

Един про съвет – купи и един лубрикант.

Може да ти се наложи да го използваш ако има засечки от притеснение. Не се притеснявай как ще изглеждаш в нейните очи от това – тя ще ти е благодарна за съобразителността.

Другите неща, които може да премислиш са какво ще хапнете, ще гледате ли филм и ако да кой, искаш ли да правите нещо по-специално докато потръгне вечерта и ако да какво. Някои мъже разчупват атмосферата с някоя забавна игра като туистър да речем. Тя не е само за партита с много хора, може да послужи добре, ако си по уверен.Най-важното е каквото и да правиш да е отработено, или поне да изглежда така, за да я накараш да е спокойна. Не прекалявай със заучаване на маниери и фрази обаче, че може да сгафиш в някой момент като разговора тръгне в друга посока от очакваното. Все пак трябва да покажеш и що за човек си, ако искаш да имате връзка.Никак не ти препоръчвам да си даваш чак толкова зор ако ще се мъчиш всичко да е само за една нощ, но определено би помогнало и в този вариант.

Тук някой ще пита дали наистина трябва да се свърши всичкото и аз ще кажа ДА! Разбира се, че може да минеш и с по-малко или никакво усилие, но тогава крайния резултат е доста на кантар.Ще се радвам, ако не си съгласен с нещо от написаното да го изкоментираме, пък ако така излезе по-добро решенеи на някой от проблемите, които имат много мъже и в България и по света, ще е супер.

Запомни и това

Не е нужно да си направил всичко, което съм описал, или всяко от направените неща да е без грешка. Все пак сме мъже, а жените са наясно, че не сме перфектни и няма да очакват това. Ако прекалиш има голяма вероятност да изглежда нагласено и от там да си отчаян в нейните очи. Това попарва всякакви желания в една дама, дори до преди това да е била готова да ти съдере дрехите и да скочи върху теб от вратата.

Срещата няма да е у вас? Прочети тогава някои съвети за Първа среща – 3 неща, които да направиш задължително.

Ако нещо не ти е ясно, или имаш друг въпрос, не се колебай, а го напиши в коментарите. Може отговарайки на теб да помогнем и на още някой брат в нужда.

Сподели статията с компанията, за да може заедно да израстнете в очите на жените.

Ако ти допада съдържанието, което пиша ме последвай във Facebook и Instagram, където споделям доста снимки и видеа, които правя за студиото ми за видео и фото заснемане Shape Style Studio.