Как да я впечатля – 3 съвета от момичетата

След поста, в който ви разказах за 5-те най-дразнещи неща в мъжа според дамите е време да ви кажа и какво казаха момичетата за това как да ги впечатлиш.
Ако си изпуснал за какво става въпрос прочети предишния пост, а ако те мързи много ще ти кажа с две думи. Попитах няколко жени, за това какво ги дразни и какво ги впечатлява в мъжете. Както се сещаш отговорите бяха доста разнообразни, но имаше някои, които съвпадат напълно. Ето тук ще разкажа за тях и по скоро ще ти дам насока как да успееш да впечатлиш дамата на своите мечти. Ако се питаш: Как да я впечатля? – чети следващите редове:

Как да я впечатлиш – различните, но и еднакви отговори

Всичките отговори, колкото и различни варираха около някои класически теми, като чувството за хумор, увереността и поведението на джентълмен. Обобщението преди детайлите е, че трябва да бъдеш уверен в себе си джентълмен с добро чувство за хумор.

Как да я впечатлиш – трябва да бъдеш уверен в себе си джентълмен с добро чувство за хумор.

Ето ги и трите съвета, които открих обобщавайки отговорите:

  • Първият съвет е, че трябва да намериш, или създадеш някакъв вид преживяване (не материално) за нея, което е тотално ново. Може да използлваш нещо, което тя харесва да прави, но го представи по малко по-различен начин. Ако е нещо ново е добре да знаеш дали ще и хареса, или поне, че няма да я стресне. Някои неща, които за теб може да са ежедневие за нея може да са леко плашещи. Напиши си домашното и ще знаеш какво харесва – слушаяй я като ти говори и запомняй дребните детайли, които ще споменава. Важното тук е какво харесва тя, а не какво харесваш ти. Попитай я, попитай нейните приятели, или просто импровизирай, но внимателно. За импровизацията мога само да ти кажа да се опиташ да налучкаш поне знаейки какъв тип човек е и какви са основните и предпочитания за случки в живота ѝ.

Ако изпада в ужас при вида на насекоми е добре да не я водиш на палатка…

Идея какво да направиш: заведи я на пикник, дори да е на пода в дневната.

  • Вторият съвет отговарящ на въпроса „как да я впечатля“ е да бъдеш истински с нея. Ако искаш просто да спиш с не и нищо повече – този блог не е за теб. Ако обаче искаш хубава връзка и да израстваш като човек, това ще ти помогне – бъди себе си и то подобрата версия на себе си. Преди да попиташ как точно, ето и посоките. Не бъди този зловещ човек, който я зяпа, но няма кураж да поговори с нея дори за две минути. Не бъди сополанкото, който мисли единствено за следващия номер, който да спретне на някой от дружките си, за да се посмее истерично. С това да си истински имам предвид да не се опитваш да представиш себе си като някой, който не си. Помисли си за това – ако лъжеш за това какъв човек си, колко време ще успееш да го правиш преди да се разбере? Седмица? Месец? Бъде себе си. По-доброто себе си с някакви цели в този живот. Жените имат тази супер сила да познават дали си истински.

Помисли също и за това – ако се представяш за някой, който не си, ще свършиш във връзка с момиче, с което не искаш да бъдеш. Тя ще е подходяща за човека, за който се представяш, но не и за теб. Това няма да ти донесе удовлетворение, а тя няма да те хареса много много когато открие истината.

  • Ако следваш дословно съветите от по-горе има опасност да се опитваш прекалено. Не прави това! Да се опитваш прекалено силно е една от най-големите грешки, които можеш да направиш с жена. Помисли за думите ми и използвай само тази част, която е адекватна за теб. Реално погледнато не е нужно да правиш нищо с дамите, но ако искаш положителен резултат ще трябва да се потрудиш. Предполагам си чувал, че не можеш да правиш едно и също нещо всеки път и да очакваш различен резултат. Просто е невъзможно. А това означава, че зад успеха седи промяната в теб самия, в твоето поведение, може би и в стила ти. Товае труден път, но е този, който ще те превърне от момчен в мъж. В почти всички ситуации момичето, което харесваш ще забележи усилията ти да я впечатлиш. Ако тези усилия не са истински тя ще те смята за някой, с когото няма да иска да има нищо общо или в най-добрия случай може да отидеш в приятелската зона. В този случай разбира се не можеш да я пипаш, а връзката ви остава един мокър сън.

Не можеш да правиш едно и също нещо всеки път и да очакваш различен резултат.

Съжалявам момчета, но ако сте влезли в приятелската зона, възможността да еволюирате в нещо повече са толкова ниски, колкото температурите на северния полюс. Това изречение може да обезкуражи някой от вас, но не забравяйте, че няма невъзможни неща, стига да бачкаш достатчно здраво за да ги постигнеш!

Имам да ти кажа още не малко неща по тази тема и това ще се случи в следващите постове от поредицата. Ако успея да помогна дори само на едно момче да намери своята половинка и заедно да са щастливи, то значи този блог има смисъл и много ще се радвам да споделите в коментарите или на лично какво мислите за тези съвети.

Мисля си, че ще е добре да прочете и поста за първата среща – 3 неща, които да направиш задължително.

Последвай ме в Instagram за дневна доза lifestyle вдъхновения.

Виж и канала ми в YouTube – там има готини видеа от пътувания насам натам.