За много мъже основната цел с жена, е да я вкарат в леглото си още на първа среща.Това не е лошо, ако твоята дама го иска, но ако ти си от този тип, съжалявам, този пост не е за теб.

Искам да ти разкажа някои неща за една невероятна първа среща с момичето, което наистина харесваш.

Момента, в който знаеш, или поне се надяваш това да е твоето момиче и бъдещата ти приятелка! Може би… от теб зависи в повечето случаи.Най-добрият начин за това е да успееш да изградиш по-задълбочени отношения с нея още в самото начало. Накарай я да те хареса така както ти харесваш нея, като следваш няколко простички съвета, за които ще говоря в следващите редове.Трябва да изградиш доверие и да вдигнеш летвата високо. Така цялото преживяване с нея ще бъде по-добро. Все още не говоря за любов, но само сравни секса във връзка със забивката за една нощ. Да, понякога второто е доста вълнуващо, но обиновенно третият път е доста по-приятен от първият.

Бъди мъжа, който я разсмива и я кара да се чувства желана, но не като трофей, а като равната на теб. Покажи ѝ, че заедно ще покорите света!

First date - 3 things to do to impress her - Dating advice for men

И за да не се захласвам повече по общи приказки – ето това са моите съвети за

първа среща и какво точно да правиш, когато ти предстои такава.

  • Първото нещо, което трябва да направиш е даже преди самата среща. Облечи се подходящо. Не, не е време за костюма от бала. Трябва да имаш готини, модерни дрешки в гардероба си за случаи като този. Това не означава да отидеш до мола веднага щом сте се уговорили – трябва да усещаш своите дрехи. Това е малко като да сложиш нови обувки, с които след няколко часа дори не можеш да стоиш на краката си, защото цял живот ходиш само с кецове. Моля те бъди на “ти” с личния си стил и какво е модерно около него, за да планираш облеклото си. (тук в блога ще можеш да четеш и за мода съвсем скоро!) Колкото и всеки от нас да има личен стил, според мен най-добрия подход е да се обличаш специфично за случая. Аз обичам да нося long-fit тениски с jogger панталони почти ежедневно и когато пътувам, но става ли въпрос за театър, или изискана вечеря, ето това е времето за бяла риза, черни тесни дънки и стилни обувки.
  • Вторият съвет е да ѝ купиш цвете за тази първа среща. Това е малко отживелица за много мъже, особено по-младите, но момичетата обичат цветя – това го запомни добре! Похарчи 5 лева за едно цвете – не е нужно да и подаряваш 101 червени рози, или изобщо роза. (какво клише…) Попитай в магазина кое цвете ще издържи дълго време и вземи него. Така то ще ѝ напомня за вашата среща дълго след случката. Момичетата забелязват такива неща. Ако все пак през времето прекарано с нея досега си разбрал, че е луда по розите – много ясно, че ще и вземеш роза.

Слушай я какво ти говори и запомняй детайлите, колкото и мъжете да не сме добри в това.

  • Трето: Планирай срещата! Момчета, това е решаващо! Не е важно какъв тип ще е срещата – сутрин, обед, вечер, град, планина – важното е да е планирана в детайли. Трябва да знаеш къде ще я заведеш, ако е заведение е добре да познаваш мястото и ако е възможно да избереш подходяща маса. Уютна, в не много пренаселен ъгъл би бил добър избор. Избери място с хубава гледка, приятна музика, добро обслужване и не на последно място – вкусна храна. И да, трябва да направиш проучване за подходящото място преди специалния ден, ако нямаш нещо конкретно наум веднага. Ако пък искаш срещата ви да бъде различна – направи го! Може би плаване с лодка в езерото, разходка в близката планина, или ледена пързалка с чаша червено вино в пластмасова чашка. Имаш огромен избор, но не се хвърляй на първото, което ти дойде наум, а подходи умно. Ако твоето момиче не си пада по леда и студа, може би ледената пързалка не е най-добрата идея. Някоя дреболия ще ти се размине – никой не е перфектен, но не разчитай на това. Последната част е да планираш нещо специално, за да я накараш да те запомни. Тя сигурно се среща и с други мъже и точно в момента се чуди дали ти ще си по-добрия избор. Всеки друг може да я заведе на вечеря, или на бар, но тя ще запомни този, който я кара да се смее и ѝ предлага нови и вълнуващи преживявания. Ако се подготвиш качествено, вашата среща може да е най-добрата в живота ѝ.

Последната част е да планираш нещо специално, за да я накараш да те запомни.

Искаш да прочетеш още по темата? Ето това е пост, който ще ти бъде интересен:

5 най-дразнещи неща в мъжа според дамите

five most annoying things in a man

Бонус: Планирай втора опция за вечерта. Ако паркираш пред любимия си ресторант и мястото гори трябва да се възползваш от втората опция, след като се обадиш на пожарната разбира се. Приеми тази първа среща като нещо много решаващо в бъдещите ви отношения.

Бонус No2: Не я води на кино на първата ви среща!!! Искаш да седите в тъмна стая и да се натискате? Супер, но точно този сценарий се случва в романтичните американски филми. Не и докато твоите длани се потят и се чудиш за какво да си говорите след киното, а тя си мисли що за загубеняк си, щом я водиш на място, където няма да може да се опознаете изобщо. Кино с пуканки е супер вариант, но за втория-третия месец от вашата връзка, когато любимия ѝ филм излезе и отидете да го гледате заедно.“-Чакай, а аз кога ще гледам следващия Капитан Америка?” Ами ако твоята дама не харесва такива филми, ще го гледаш с приятели, или ако трябва сам, но няма да ѝ налагаш своя избор за филми. Всеки от вас трябва да си има време без другия и това е подходящ момент, но за това как да се оправяш из бързеите на вашата връзка ще пиша в следващ пост. Следи блога за да не изпуснеш важни съвети по темата.

Виж какво се случва около мен и блога в Instagram, а ако ти е интересно къде пътувахме последно – ето тук в канала ми в YouTube ще можеш да видиш яки видеа от там.

First date - 3 things to do to impress her - Dating advice for men