Тук ще пиша за някои от моите вещи, които правят ежедневието ми по-добро преживяване. Сигурен съм, че не всичко ще ви пасне напълно, но пък може да си откраднете една-две идеи и за вашия интериор.

Ето го и списъка за по-добър живот:

  • Първото и най-любимото ми в момента е бар количката. И не, не съм алкохолик, но ми е много приятно да си налея чаша вино след дълъг ден, или по едно за гостите, когато се събираме у дома. Приятно е това да се случи от бар количка и определено е една добра тема за разговора, когато вкъщи са дошли нови хора.
  • Второто и също доста любимо притежание е огромният червен барбарон! Това беше подаръкът ми за миналия рожден ден и от тогава, върху него е мястото ми за писане или за мързеливо браузване из интернет. Всеки път когато организираме парти, барбарона върши чудесна работа.
  • Подложки за чаши. Може да звучи доста обикновно, но е задължителна придобивка към количата за алкохол. Аз използвам коркови подложки от IKEA за сутрешното кафе и такива от сечен вулканичен камък с вечерната напитка. Малко съм вманиачен в интериорните детайлите, но това, което искам да кажа е – използвай каквото ти е удобно и приятно, но не пропускай тази подробност. Изглежда classy и носи уют.
  • Удобни възглавници и одеало. Да, обичам тези неща, макар много хора да ги намират за по-дамска приумица. Можеш да си напълно съгурен, че когато поканиш дамата си вкъщи, тя ще се чувства по-добре с две-три възглавници на дивана. Дори да не броим този случай, те са идеалната добавка към стила на цялото място. Одеалото е за романтичните моменти с половинка ти. Дори през лятото вечер може да стане доста хладно, а през зимата не трябва да позоволяваш краката й да изстиват – това ще се отрази и в леглото по-късно вечерта.

Когато вашата дама е при вас няма нищо по-подходящо от няколко добре подбрани свещи.

  • Когато вашата дама е при вас няма нищо по-подходящо от няколко добре подбрани свещи. Аз използвам малки чаени свещи в стъклени свещници + няколко по-интересни направени от цимент. Акцента е върху една голяма свещ в тъмен буркан от H&M Home, с аромат на сандалово дърво. Доста стилна и допълваща цялото усещане в стаята.
  • Шестото нещо е доброто осветление. Повярвайте ми, ако момичето на вашите мечти е при вас на дивана, музиката е настроена да гали сетивата и всичко е изпипано до последния детайл, но светлината не е подходяща – цялото добро настроение ще отлети. Моето любимо осветление е лампата Hektar от IKEA. Ако не си падате по индустриално изглеждащи интериорни елементи, изпозлвайте каквато и да е лампа стига да вдига нивото на цялото усещане в стаята.
  • И за следващата сутрин – хубаво и ароматно кафе! Аз съм голям провърженик на кафето и то е задължително в моята кухня. Само си представете момента, в който тя хваща с две ръце голямата чаша с кафе и усеща аромата му, докато се гледате започващия нов ден през прозореца. В това има нещо магическо.
  • Всички притежания до сега бяха фокусирани на моментите с приятели, или с вашата половинка. Ако искате да имате тези неща в дома си, ще трябва да поработите здраво, за да може да си ги позволите. По тази причина аз имам обособено работно място и препоръчвам такова и на теб. Не е важно какво точно работиш, но ако ти доставя истинско удоволствие, е добре да можеш да го правиш и у дома. Може би все пак е невъзможно – тогава е добре това отделено работно ъгълче да е за вашето хоби, или креативни моменти. Надявам се това местенце да не е кухненската маса, или пода – гърбът ти ще ти благодари за избора, повярвай ми.

Това са някои от моите любими неща в къщи, но съм сигурен, че имаш какво да добавиш към списъка. Сподели го в коментарите!

Последвай ме в Instagram и Facebook, за да разбираш в реално време какво се случва около мен.

Разбери какви са 5те най-дразнещи неща в мъжете според жените тук!