5 най-дразнещи неща в мъжа според дамите

За един мъж е важно да знае това онова за жените. Най-добрия източник на информация в този случай са самите те. По тази причина попитах няколко дами за техните топ 5 най-дразнещи неща в мъжете. Те бяха доста отзивчиви в това упражнение. Нищо магическо или космическо в отговорите, но все пак се оказаха все неща, които много мъже често забравят. Ето за какво става въпрос:

  • Когато той е прекалено контролиращ във връзката. В почти всички отговори този преобладаваше и излиза, че повечето жени мразят прекалено контролиращите мъже. Момчета, това е нормално. Понякога се налага да сме силни и доминиращи, но не и постоянно. Ако попаднеш в случай на опасност, тогава да – ти си мъжа и ти трябва да направиш нещо по въпроса, но толкова. Тя е нормален човек и ти трябва да уважаваш това. Сложи граници на своята прекалено контролираща същност. Всичко върви доста по-добре ако двамата сте равни във връзката.
  • Слабохарактерните мъже. Вторият най-много споменаван отговор. Момичетата не харесват слабохарактерните мъже и това е положението, а ти трябва да помислиш за това. Намери перфектния баланс между мачото и хлапето в себе си. Бъди мил и отваряй вратата на колата за нея, бъди джентълмен, но не само за нея, а за всички наоколо. Ако обаче попаднете в трудна ситуация ти трябва да си този, който ще я защити. Това е съкратената версия на това да не бъдеш слабохарактерен. Това не е физическо качество, но пък много лесно се забелязва по държанието ти. Може да си бодибилдър, с тяло като Арни и пак да си слаб отвътре. Трябва ти план за израстване и най-вече да следваш този план. Жените харесват мъже с план за бъдещето си.
  • Не бъде всезнайкото! Тя прави грешки, но за твое добро – не я поправяй във всяка възможна ситуация. Да, ако живота ти е в опасност – разбира се, че трябва да направиш, или кажеш каквото е нужно, но за ежедневните дреболии, ако го направиш – ще бъде като леден душ през зимата. С тези забележки само ще я подразниш, което със сигурност ще доведе до караници. Не е много полезно за успешната връзка.

Бонус: Не използвай изрази като “да, това го знам” когато е въодушевена да ти сподели факт за нещо. Точно това е поведението тип “господин всезнайко”.

  • Всички момичета, ми казаха, че не харесват прекалената ревност в техните връзки. Понякога е здравословно да има малко и от тази сол в отношенията ви, но не прекалено много. Ако не си заинтересован какво прави и с кого – тогава пък отиваш малко в другата крайност, но моля те не и звъни и не и пиши постоянно, само за да провериш дали не е с някое друго момче. Ако не и вярваш толкова много, вероятно това не е момичето за теб.
  • Последното е доста очевидно, но доста мъже не се съобразяват много много с него. Не зяпай други жени, не сваляй други жени и общо взето не се интересувай от други жени. На теб не би ти било приятно тя да се заглежда по други мъже на улицата, нали? Помисли за чувството в този момент и ако не искаш да го усещаш, по-добре не го причинявай и на нея.

Не зяпай други жени, не сваляй други жени и общо взето не се интересувай от други жени.

Има още доста неща, които най-вероятно дразнят твоята дама, но ако обмислиш и промениш тези пет, вече ще си няколко крачки пред останалите, които по някакъв начин се борят за нейното сърце.

А ти забелязал ли си нещо, което можем да добавим в този списък? Ако да – добави го в коментарите под поста.

Последвай ме в Instagram за дневна доза lifestyle вдъхновения.

Виж и канала ми в YouTube – там има готини видеа от пътувания насам натам.

Открий 8те неща, които са ти нужни за по-добър живот тук!